logo bendo.ro
Pune Intrebare | Despre | Contact


Ochi Sănătoși cu Omega-3 LYSI

omega-3 ochi sanatosiOmega-3 Ochi Sănătoși LYSI reprezintă un supliment foarte bun pentru ochi datorită conținutului de nutrienți esențiali pentru sănătatea ochilor: Omega-3 DHA, vitamina C, vitamina E si vitamina B2, Zinc, Luteina, Zeaxantina si extract din fructe de Afin. Acest produs a fost realizat avand ca materie primă produse de calitate superioară prelucrate cu tehnologii de ultimă oră.

Omega-3 este un acid gras care reprezintă o modalitate pentru menținerea sănătății ochilor, prevenirea sindromului ochiului uscat, a degenerescenței maculare, constituindu-se intr-o protecție pentru celulele fotoreceptoare, din componența retinei, impotriva stresului oxidativ, asupra solicitării sau a schimbărilor venite odată cu inaintarea in vârstă. De asemenea, acizii grasi Omega-3 au rol in realizarea unei bune funcționari a glandelor si canalelor oculare, la scaderea riscului de creștere a presiunii intraoculare si de apariție a glaucomului, dar și de drenare a lichidului intraocular. Astfel, acizii grași Omega-3 constituie un factor nutrițional important pentru realizarea funcției vizuale.  

Consecința consumului unei cantități prea mici de acizi grași Omega-3 este degradarea retinei, implicit a celulelor fotoreceptoare. Astfel, este recomandat sa consumați de cel puțin 3 ori pe săptămână pește gras cum ar fii somonul si tonul, care conțin și zincul necesar organismului. Zincul contribuie la prevenirea degenerescenței maculare. Deficitul de zinc duce la apariția cataractei, lipsa zincului contribuind si la dezvoltarea bolilor cronice de ochi(degenerescența maculară), cauza majoră a pierderii vederii la vârstnici. Aportul necesar de zinc il puteți lua consumând carne, ficat, ouă, semințe de dovleac, pește.

Vitamina C are rolul de a diminua riscul apariției cataractei, care duce la orbire. Alături de vitamina A, are rolul de a imbunătății vederea. S-a demonstrat că cel mai eficient rol in combaterea cataractei, pe langă alte alimente si suplimente alimentare, il are vitamina C. Unele studii au arătat că vitamina C are și rol in protejarea cristalinului, prevenind glaucomul.

Vitamina B2, aflată in pigmenul retinei, are un rol important pentru sănătatea ochilor permițând acestora să se adapteze la lumină. Ca urmare, deficitul acesteia duce la senzație de mancărime, arsură a globilor oculari, lacrimare si la scăderea acuității vizuale. Astfel, vitamina C care se găsește in legume, rinichi, lactate, ficat, atenuează senzația de oboseală, mărind, de asemea, acuitatea vizuală.

Cumpara Omega -3 LYSI.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside"

Intreaba

*

*


Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie

Se pot folosi tag-uri html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>