logo bendo.ro
Pune Intrebare | Despre | Contact


RESVERATROL SYNERGY – Cel mai puternic anti-oxidant

resveratrolRESVERATROL SYNERGY 200 este  un produs ce contine, pe langa resveratrol, alti anti-oxidanti cu un efect puternic anti-aging si de protectie a sistemului cardiovascular.

Avantajele folosirii acestui produs sunt asocierea de ingrediente cu un puternic efect anti-oxidant din compozitia produsului, continutul de 95% polifenoli din extract de samburi de struguri si 25% polifenoli din extract de coaja de struguri. Mai mult, are o formula pe baza de resveratrol, ceai verde, vitamina C, de asemenea, struguri si coaja de struguri.

Resveratrolul este un polifenol secretat de plante pentru aparare impotriva agentilor patogeni. Se foloseste in terapiile anti-tumorale, actionand asupra tumorilor in cele 3 stadii de evolutie (initiere, declansare si proliferare). Astfel, detoxifiaza substantele cancerigene, inhiba neoangiogeneza. De asemenea, are un efect antiinflamator si are rol de inducere a apoptozei celulelor tumorale prin stimularea proteinei Bax inductoare.

Vitamina C si vitamina E au actiune anti-oxidanta, insa resveratrolul are o actiune anti-oxidanta foarte puternica (de 20 de ori mai puternica decat vitamina C si de 50 de ori mai puternica decat vitamina E). Resveratrolul este important in tratarea tumorilor, pentru ca reduce efectele toxice ale chimioterapiei si radioterapiei, activeaza genele supresoare tumorale p53 si p21, fiind un protector cardiovascular. Regleaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, productia de colesterol si trigliceride, reduce fibrozarea miocardului si a valvelor cardiace.

Alte efecte ale consumului acestui produs sunt reducerea tulburarilor ischemice cerebrale cum ar fi migrenele, starile post-traumatice cerebrale, dar si tulburarile ale circulatiei periferice din maini si picioare, furnicaturile la nivelul membrelor inferioare, edeme. De asemenea, are rol in protectia creierului, prin redarea claritatii mentale prin efectul sau anti-oxidant asupra tesuturilor nervoase in anumite boli cum ar fi: Alzheimer, Hungtington, Parkinson, SLA, reducand totodata demielinizarile axonilor. Este adjuvant in tratarea cataractei, glaucomului, degenerescentei maculare. Are efect si asupra sistemului respirator, fiind antiinflamator in astm bronsic, bronsite, bronhopneumopatii, reducand tusea, emfizemul, anti-alergic (blocheaza enzima hialuronidaza care stimuleaza secretia de histamina).

RESVERATROL SYNERGY 200 60CPR


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside"

2 Comentarii


Intreaba

*

*


Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie

Se pot folosi tag-uri html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>