Despre noi

Numele meu este Dr. Benteu Darius si sunt medic specialist cardiolog.

Scopul siteului. Am creat acest site pentru a informa oamenii cu privire la bolile si afectiunile acestora. Incerc sa scriu despre cat mai multe boli si afectiuni in privinta semnelor, simptomelor, tratamentului si a recomandarilor pentru dieta si stil de viata.

Daca aveti nelamuriri, puteti sa ma contactati, iar eu avand un acces usor la informatia medicala voi incerca sa va informez. Precizare: nu pun diagnostice si nu dau tratamente, pot doar sa va indrum sau sa va sfatuiesc. Informatia oferita de websiteul bendo.ro este menita sa imbunatateasca, nu sa inlocuiasca relatia dintre un pacient si medicul sau.

Publicul tinta: populatia generala cat si cadre medicale.

Confidentialitate. Nu retinem datele dvs in nicio baza de date si nu divulgam nimanui mesajele primite de la dvs.

Sursa informatiei medicale de pe acest site o reprezinta tratate de medicina precum Tratatul de medicina interna Harrison, Manualul Merck, Tratatul de chirurgie Angelescu.

Reclama: bendo.ro nu comercializeaza niciun produs. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru produsele promovate prin intermediul reclamelor contextuale.

Siteul www.bendo.ro nu este finantat de nicio agentie, companie farmaceutica sau alte entitati comerciale.

Contact: contact@bendo.ro sau folositi formularul de contact.

Ultima editare: 08.09.2017

3 comentarii

  1. buna seara, am un baietel de 4 ani si mi face foarte des laringita ce as putea sai dai ceva natural sa pot dormi linistita seara canu pot dormi ca ma gandesc ca poate face laringita prin somn as vrea sa i dau ceva natural ai dau vitamina c u propolis dar tot face dr imi da tot timpul predinson dar nu as mai vrea sa i dau ce ma sfatuiti?

  2. ma numesc Danut sotia mea in urma cu 4 zile a avut o pierdera la 8 saptamini ,miercuri seara dupa ce a facut un dus cind sa sters a sesizat o scurcure de singe rosu deschis la culoare ,am plecat de urganta la spital locuim in Londra acolo un medic dupa 4 ore de stat si asteptat la urgenta a venit un medic care nea pus mai multe intrebari cu ce sa intinplat dupa care ia luat pulsul ,temperatura ,si singe dupa alte 2 ore a venit un alt doctor care sa uitat inauntru la sotie cu o lanterna ca inainte cu 1000 de ani si intrun final a spus ca trebuie sa ramina in spital ca a doa zi sa ii facu un scan intrun final in jurul orei 12 pm i sa facut scan si a spus sarcina este in afara uterului adica extrauterin , a aduso inapoi in camera i tot acest timp nu i sa dat voie sa manince nici sa bea apa siau facut aparitia mai multi medici care fiecare isi dadeau cu parerea si urmind sa fie operata pentru sarcina extrauterin in jurul orei 11,45 noaptea a duso la operatie a durat in jur de o orea dupa care a venit doctorul si mia spus ca nu ia taiat nici o trompa si ca bebele a fostr in uter dar era mort insa sintem foarte dezamagitiisi nu stim ce sa mai credem fiind prima sarcina sotia avind 37 de ani , va rugam daca puteti sa ne dati un raspuns multumim

  3. buna am o intrebare:ma doare din piept pna in spate (zona toracica)am facut analize, au iesit bine, EKG-ul la fel si la plamani,a iesit bine .nu tusesc, nu fumez.ce am?

Comentariile sunt închise