logo bendo.ro
Pune Intrebare | Despre | Contact


Clinica Athena Timisoara – cel mai mare spital privat din vestul tarii

Clinica Athena Timisoara: sali de nastere, ecografie Doppler 4D, laborator de reproducere umana, unitate de transfuzie sanguina, centru de fertilizare in vitro si infertilitate, toate la standare europene.

Toate acestea, dar si altele, pot fi gasite de acum la Clinica privata Athena.

Spitalul va dispune de o banca de celule stem cu posibilitatea de stocare si conservare, aceasta fiind unul dintre punctele de referinta pentru standardele ridicate la care se vor ridica serviciile prestate de medicii spitalului.

Spitalul Athena dispune de 38 de saloane de internare, dintre care 32 sunt cu 2 sau cu 3 paturi, iar 6 saloane sunt prevazute cu un singur pat. In total, capacitatea de internare este de 80 de pacienti adulti. Capacitatea de internare pentru nou-nascuti este de 30 de locuri, din care 5 in incubatoare.

Functionalitatea spitalului va fi permanent asigurata atat de personalul medical, cat si de cel administrativ, astfel incat sa acopere toate necesitatile si urgentele medicale. Mai multe informatii puteti afla pe www.athenahospital.ro.

Adresa: Calea Aradului, Nr. 113, Timisoara, 300645, ROMANIA
Telefon: +40 256 270 000,  Fax: +40 256 275 607,     Email: contact@athenahospital.ro

Comentarii: De mult timp am prevazut asta. Sistemul sanitar privat din Romania o sa fie in continua dezvoltare. Spitalele de stat nu mai sunt eficiente, au datorii de miliarde, serviciile oferite sunt din ce in ce mai slabe, iar politica asta cu descentralizarea spitalelor nu isi are inca rostul la noi in tara.

Felicitari celor care au construit aceasta clinica!


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside"

8 Comentarii

 • Semerea Anisoara said:

  o interventie la fistulă perianală

  Reply
 • Marcel said:

  Bună ziua
  Operație chist ovarian 7-8cm
  Ce informații puteți să îmi oferiți
  Mulțumesc mult
  Toate cele bune

  Reply
 • ciochina irina said:

  Buna ziua !Este foarte bine ca s-a construit si un spital particular dar intreabarea mea este cat va costa toate aceastea pentru o persoana care nu are bani asa de multi sau daca o persoana daca nu are bani (somer, fara loc de munca) ce vor face aceste persoane vor muri sau ………Am inteles sa mearga la spitalul de stat si acolo vai de oamenii daca nu am sa de-a ceva la medic nici nu se uita la ei!Fereasca-se doamne sa ajungi pe mainile doctorilor, sau apelezl la servicii sociale sau de alta natura ca te-a batut bunul d-zeu !La acest spital vor apela doar oameni cu multi bani, iar altii vor muri pe capete (ca si pana acum)!

  Reply
 • Ghica Crina said:

  Buna ziua!Va rog daca puteti sa ma informati…despre programul domnului doctor Simedrea,,,sper ca am inteles bine numele si despre costul unei operatii de refacere a perineului.Va multumesc!

  Reply
 • Vasectomia si operatia de vasectomie – contraceptie la barbati ireversibila | DrBendo.ro said:

  […] sa se asigure ca mai pot avea un copil si dupa vasectomie, se poate recurge la conservarea spermei. Fertilizarea in vitro este insa o metoda nerecomandata pentru persoanele cu potential fertil.Ce este vasectomia, cum se […]

  Reply
 • Celulele stem si proprietatile lor | Dr. Bendo.ro said:

  […] stem este amplasată în interiorul celui mai mare spital privat din zona de vest a României, Spitalul Athena. Locaţia a fost  autorizată de  Ministerul Sănătăţii şi este compatibilă pe deplin cu […]

  Reply
 • madalina said:

  ce preturi aveti la fertilizare in vitro???ms

  Reply
  • bendo admin

   Ne pare rau, dar noi nu avem nicio legatura cu clinica Atena. Doar am scris un articol. Intrati pe siteul lor sau puteti sa ii contactati telefonic. Datele de contact le gasiti in articolul de mai sus.

   Reply

Intreaba

*

*


Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie

Se pot folosi tag-uri html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>