Clinica Athena Timisoara – poze

Clinica Athena din Timisoara a început să funcţioneze în luna februarie a anului 2010, având ca viziune crearea unui spital nou de standard european, care să presteze toate serviciile de asigurare ale sănătăţii la cel mai înalt nivel calitativ. Valorile şi principiile clinicii sunt demnitatea, respectul, concentrarea atentă asupra tuturor necesităţilor pacienţilor şi colaboratorilor. De asemenea, o atenţie deosebită se acorda şi instruirii continue a personalului, metodelor noi de diagnostic şi tratament, menţinerii unei calitaţi deosebite şi creşterii continue în ceea ce priveşte serviciile prestate prin inovaţii şi noi metode de lucru.

Galerie foto:

Adresa si datele de contact pentru clinica Athena le gasiti aici.

Sursa:


7 comentarii

  1. Astazi am fost la Athena pt. o interventie chirurgicala si am ramas placut surprinsa de acest spital! Servicii exceptionale, despre personal nu am cuvinte, am crezut ca am nimerit in alta tara!
    Pt. ”domnul” Gheorghe: ati fost informat ca pretul unei consultatii e 30 euro, nu vad de unde nemultumirea pt. plata acelei endoscopii fiind un serviciu separat! Ma gandesc ca vazandu-va cat sunteti de calic v-a recomandat Spit. Jud ! Si nu cred ca nu v-a eliberat fact. si bon fiscal, eu am primit pt. ca plata se face in alta parte nu la medic. Din moment ce stiati ca exista fact si bon fiscal si nu o chitanta consider ca le-ati primit dar sunteti rau intentionat si aruncati cu noroi in niste oameni care chiar isi fac treaba! Sa va fie rusine!!
    Recomand tuturor spitalul Athena (atentie, nu e pt calici ca d-nul de mai sus care ar fi vrut de 30 euro servicii complete) !

  2. Ma numesc Belu Petru am 51 de ani sunt din Oradea,am fost operat la acest spital Athena din Timisoara la coloana vertebrala,medicul Vajeu Ciprian e specialist in chirurgia spinala.Dupa ce a vazut RMN pe coloana lombara,am un disc intervertebral L4-L5 tasat,a spus ca imi implanteaza o artrodeza adusa din Geneva de la firma Spineart garantata 10-15 ani,a spus si pretul 2500 euro in care era inclus implantul si 7 zile spitalizare,m-am internat in 23-02-2011 la orele 18 am platit toata suma la internare,in 24 la ora 8:00 am intrat in sala de operatie ,operatia a durat 90 minute(asa scrie in iesire)am fost anesteziat total,dupa 4 zile am fost externat,firele mi le-a scos acasa o doamna asistenta.Dupa 2 luni am facut radiografie la coloana si stupoare nici urma de implant la control medicul Vajeu a spus ca a pus alt implant din silicon care e transparent si nu se vede pe film(ce minciuna)implantele de silicon se fac in USA si sunt in stadiu experimental nici nu sau adus in europa.A scris pe iesire ca m-a operat de hernie de disc,dar eu nu pentru asta am mers la spitalul Athena ca operatia de hernie de disc se facea si la Oradea fara sa dau 2500 euro,asa dr.Vajeu m-a mintit si m-a stors de bani,eu acum sunt tot cu dureri la pat si taiat degeaba si cu banii dati,dar din fericire am acte si voi da in judecata spitalul.Va recomand sa nu mergeti la spitalul asta ca ajungeti si taiati ca mine si cu banii dati.

  3. Am vazut publicitatea facuta policlinici ATHENA pe net si avand o problema de rezolvat in cazul sotiei mele Sebes Maria domiciliata in Salonta Jud Bihor am facut o programare la cabinetul O>R>L>,mai precis in data de 12 aprilie 2011 ,nu mai stiu ora exacta a programari.Foarte amabila asistenta de la serviciu programari, am intrebat cat costa o consultatie si ni sa spus ca cca 30 de euro, la dr,Atanasievici.OK.Sotia sa prezentat la ora stabilita,medicul Atanasievici sa uitat la ea si i-a spus ca pt endoscopie a gatului mai trebuie sa plateasca 30 de euro.Pai nu mai intelegem nimic,adica mergem la medic se uita la om si doar pt atat se plateste 30 euro, eu cred ca endoscopia aceea [s-au cum s-o fi numit ]trebuia sa intre in pretul primelor 30 de euro.Asa ca pt o simpla consultatie med. roman ne-a luat 60 de euro.BRAVO ATHENA!!!.Pe langa toate astea,in loc sa-i dea incredere bolnavului intr-un tratament{ori si care}istetul de med ii spune sotiei [femeia nu a fumat s-au baut alcool niciodata] ca ori si ce ar face, tot la cutit va ajunge si ca el ,ii recomanda un med. de la SPITALUL JUD TIMISOARA pt a fi operata dar,in prealabil sa treaca pe la cabinetul particular al acestuia !!!!! PAI CE SUNTETI ACOLO <NU VA ESTE RUSINE.Diagnosticul a fost corect,scump dar corect ,dar tratamentul de care a beneficiat bolnavul incorect.NU MAI RECOMAND LA NIMENI ACEASTA CLINICA . SEBES GHE SALONTA JUD BIHOR EMiAL gsebes@yahoo.com. Astept un raspuns !!!!! P.S. NU AM PRIMIT NICI UN FEL DE BON <FACT

    • Va multumim pentru parerea dvs. Noi nu avem nicio legatura cu aceasta clinica, doar am scris 2-3 articole despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie