Clinica Genesys Arad – informatii utile, poze

 

 

 

 

Clinica Genesys din Arad ofera urmatoarele servicii medicale:

  • Consultatii, diagnostic si tratamente in sistem AMBULATOR, pentru diverse specialitati medicale. Pentru investigatiile si tratamentele mai laborioase se pot face internari de o zi in saloanele de la acest nivel; Consultatii gratuite (in specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Chirurgie generala, Cardiologie, Medicina Interna, Gastroenterologie, Oncologie, Urologie) pentru pacientii asigurati (contract CAS).
  • SPITALIZARE in sistem continuu pentru specialitatile Obstetrica (nasteri pe cale naturala si prin operatie cezariana) si Chirugie (Ginecologie, Chirurgie generala, Chirurgie plastica, Chirurgie vasculara, Urologie, ORL). Activitatea chirurgicala se desfasoara in 3 sali de operaţie (Chirurgie clasica, Chirurgie laparoscopica si Sala cezariene). Spitalul dispune de o Unitate de primire urgente (UPU), precum si de compartimente de Anestezie si Terapie intensivă adulti si neonatala (ATI si TIN).
  • LABORATOARE de analize medicale: clinic, citologie si histologie;
  • IMAGISTICA: ecografie Doppler si 4D;
  • SERVICII CONEXE: Scoala mamei, recuperare postnatala, sala de conferinte;
  • In curand: fertilizare in vitro (in colaborare cu clinica Kaali Szeged), fizioterapie, farmacie, stomatologie (cu implantologie si chirurgie maxilo-faciala).

In clinica Genesys din Arad activează o echipa medicala de excepţie, alcatuita din medici primari, doctori in stiinte medicale, cadre universitare din tara si strainatate.

Aparatura medicala aflata in dotarea clinicii este in totalitate noua si de ultima generatie.

Cazarea se face in saloane de lux, cu 1 sau 2 paturi, complet dotate cu echipamente medicale individuale. Masa este in sistem catering, cu meniuri variate la cerere.

Programarile pot fi facute direct, la recepţia clinicii, precum si telefonic sau online.

Tel: 0257-219.700; 0257-219.800
Tel/Fax: 0257-279.400
Email: info@clinica-genesys.ro

Website: www.clinica-genesys.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie