Cristaloterapia

Cristalele pot fi numite daruri ale naturii sau ale lui Dumnezeu care inmagazineaza vibratii energetice puternice, vibratii datorate in special ploii, soarelui, lunei, furtunii. Acestea pot, datorita vibratiilor lor, sa modifice pe o anumita frecventa un centru energetic, si astfel sa aduca echilibrul acolo unde e nevoie. Simplist efectul benefic al cristalului se datoreaza emiterii de vibratii benefice care prin repetare creaza un efect de rezonanta cu capacitatea de a vindeca. Proprietatile lor sunt cunoscute din antichitate, spre exemplu despre turcoaz se stia ca apara de vraji, iar despre ametistele erau folosite de greci si romani pentru combaterea betiei.

Ceea ce conteaza cu adevarat la un cristal este culoarea. In functie de aceasta se emit vibratii, iar cristalele de culori diferite corespund vindecarii unor afectiuni diferite. Iata cateva exemple:

  • pietrele portocalii (jad, onix,sadonix) sunt recomandate in afectiunile intestinului si zonelor genitale, fiind extrem de utile in cazul infertilitatii si al fibroamelor;
  • pietrele rosii si negre sunt benefice pentru afectiunile coloanei vertebrale;
  • pietrele galbene actioneaza asupra glandelor suprarenale, rinichilor, splinei si pancreasului;
  • pietrele albastre (turcoazele) sunt indicate zonei gatuluisi tiroidei.
  • pietrele verzi (malahitul) combinate cu cuartul roz sunt benefice zonei toracice (inimii, plamanului dar si sanului)
  • cuartul purifica apa, florile de mina purifica atmosfera;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie