Ce este biorezonanta magnetica?

Biorezonanta magnetica reprezintă o metodă relativ nouă de investigare şi tratament, bazată pe ultimele descoperirii în fizica cuantică.

Acest aparat de biorezonanţă poate să influenţeze pozitiv şi să stimuleze procesele bioinformatice de bază din organism, ajutând astfel la stimularea procesului de autoreglare a acestuia. Pe lângă acest fapt, poate să ajute organismul şi în a se apăra de efectele nocive ale mediului, să trateze anumite boli, chiar în mod complementar cu alte tratamente.

Principala sa calitate este că, deşi are o întrebuinţare extrem de vastă, nu are absolut niciun efect secundar. Prin intermediul aparatului de biorezonanţă sunt furnizate informaţii despre starea de sănătate a organismului bazându-se doar pe vibraţiile electomagnetice ale celulelor şi ţesuturilor umane, fără a fi necesară prelevarea de sânge, fără a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicaţie cu substanţe chimice. Investigaţia seamănă foarte mult cu EKG-ul sau EEG-ul.

Prin simpla conectare la aparat a persoanei cu ajutorul celor cinci senzori: doi la mâini, doi la picioare şi unul pe frunte, aparatul îşi ia în câteva minute atâtea informaţii încât nici cu zeci de analize de sânge, ecografe, filme, teste alergice nu se pot obţine.

Cu ajutorul aparatului se pot determina: alergiile, bolile dobândite genetic, deficienţele de vitamine şi minerale din corp, problemele digestive, imunitatea, eventualii viruşi şi paraziţi etc. Prin această metodă se pot aprecia şi factorii de risc pe care un pacient îi are pentru contactarea unor boli. În acest sens, pacientul poate fi sfătuit cum să-şi schimbe stilul de viaţă pentru îndepărtarea şi contracararea efectelor nedorite. Deoarece se urmăreşte o terapie naturistă complexă, pe lângă tratamentele clasice, medicamentoase, în cadrul cabinetului se fac recomandări terapeutice bazate în mare măsură pe fitoterapie.

Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale din 5 in 5 cm la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului,urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.

Aparatul de biorezonanta magnetica detecteaza prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice. Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.

Prin masurarea entropiei se pot decela tendintele organismului catre anumite afectiuni. Astfel, exista posibilitatea sa cunoastem de ce afectiuni vom suferi in viitor daca nu vom lua masurile necesare pentru inlaturarea cauzelor si reechilibrare eficienta. Pentru afectiunile existente vom putea urmari gradul de instalare si perturbare a unui anumit organ precum si procesul de remisie pana in momentul vindecarii.

Pentru persoanele care se stiu a fi sanatoase, un astfel de control este suficient si necesar o data pe an. Persoanele care prezinta un cumul de afectiuni este necesar sa realizeze controale periodice, din 2 in 2 luni pana la vindecare


2 comentarii

 1. care este fenomenul pe care se bazeaza aceasta metoda – de fapt dorim sa intelegem
  legatura dintre rezonanta clasic cunoscuta
  (cand un pod intra in rezonanta SE RUPE )
  si biorezonanta la care se refera doctorii
  sau fizicienii sau biologii.

  va multumim

  chiriac

 2. Unul dintre marele avantaje ale biorezonantei este ca poate fi facuta de catre oricine, nu are contraindicatii, inclusiv femeile insarcintate si copii se pot supune testului aparatului de biorezonanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie