Cum sa pierzi in greutate – sfaturi pentru slabire

Primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand vrei sa pierzi in greutate este sa adopti metode sanatoase de a te hrani. Cele mai recomandate alimente sunt legumele, care au un nivel scazut de calorii.

Cand preparati carne, indepartati toata grasimea de pe ea. Daca este carne de pui, indepartati pielea, pentru a va asigura ca aceste alimente nu va vor afecta ca si greutate.

Este important sa gasiti o persoane careia sa ii dati “raportul”. Oamenii tind sa fie mult mai constinciosi atunci cand cineva ii supravegheaza. Facand totul singur o sa-ti fie destul de greu si e putin probabil sa reusesti sa pierzi in greutate.

Notati tot ceea ce consumati si pastrati aceste notite. Veti avea surpriza de a observa cate alimente consumati in plus atunci cand nu exista un meniu zilnic pe care sa-l respectati.

E recomandat sa consumati alimente proaspete, necongelate si de preferat sa fie fierte. Fierband alimentele veti evita consumul excesiv de calorii, stiind ca o singura lingura de ulei contine 120 de calorii.

Dieta si exercitiile fizice trebuie sa fie urmate in aceiasi masura. Puteti sa faceti exercitii pana ajungeti la epuizare si tot nu se va observa nicio diferenta in greutatea dvs daca aportul de calorii va fi tot asa de mare. La fel si invers, daca tineti o dieta fara sa faceti exercitii fizice, corpul dvs nu va pierde prea mult in greutate.

Concentrarea trebuie sa fie pe pierderea de grasime si nu de kilograme. Masa musculara are un procent mai mare din greutatea corporala fata de tesutul adipos. Tot timpul va conta aspectul dvs si nu cate kilograme aveti.

Femeile au surplusul de grasime la nivelul coapselor si pe fese, in timp ce la barbati tesutul adipos se depune in jurul taliei si pe abdomen. Acest lucru se datoreaza faptului ca in acele zone circulatia sanguina este mai redusa, iar grasimea nu se depoziteaza in zonele foarte vascularizate. Astfel, in timpul dietelor poti folosi agenti de ardere a grasimilor, cum ar fi efedrina.

Cheia principala pentru a pierde in greutate este consecventa pentru ca daca incepi sa nu mai mananci toate mesele principale sau sa ratezi exercitii progresul tau va fi incetinit si te vei descuraja.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie