Infertilitate – tratament naturist, 7 solutii utile

Pentru cresterea fertilitatii exista o serie de plante benefice care ajuta simtitor dar nu inlocuiesc tratamentul prescris de medic orientat pe tratarea cauzelor infertilitatii.

1. Uleiul de ciubotica cucului sau capsule cu aceasta planta cresc productivitatea de progesteron  la femeie, regleaza ciclurile menstruale, stimuleaza secretia mucusului, facilitand conceptia. Doza variaza intre 1500 si 3000 de mg si se face la prescrierea specialistului (de apifitoterapie).

2. Napraznicul este o planta cunoscuta pentru echilibrarea hormonala a persoanelor cu infertilitate. Se administreaza sub forma de ceai, o lingurita la o cana de apa, 3 cani pe zi timp de o luna jumate.

3. Mielarea (numita si frucul castitatii) regleaza ovulatia si se poate administra sub forma de tinctura (20-40 picaturi) sau de comprimate (un comprimat pe zi).

3. Trifoiul rosu are in componenta sa minerale, vitamine si proteine care echilibreaza organele genitale feminine. Trifoiul rosu se prepara ca si infuzie din 15 gr. de palanta la 1/2 litru de apa. Aceasta infuzie se bea o cana pe zi timp 3 luni. Pentru sporirea efectelor se poate asocia cu frunze de zmeur.

4.Urzica administrata sub forma de ceai este un excelent tonic uterin.

5. Branca ursului creste afluxul sangvin la nivelul extremitatilor, creierului si in special la nivelul organelor genitale stimuland totodata si imunitatea locala.

6. Maca are o reputatie de viagra, fiind originara din Peru. Pentru barbati corecteaza desfunctiile erectile si creste spermatogeneza. L femei diminua simptomele prementruale. Se prezinta sub forma de pudra si se administreaza 2 grame pe zi.

7. Comprimatele Apilarnil potent se administreaza la sfatul medicului pentru imbunatatirea performantei sexuale masculine, datorita continutului acestora in minerale esentiale si precursori hormonali de tip androgen.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie