Spirulina – proprietati si efecte terapeutice

spirulinaSpirulina este o alga marina cunoscuta pentru efectele sale asupra sanatatii. Dintre toate alimentele, spirulina are cea mai mare concentratie de triptofan, un aminoacid precursor al serotoninei. Serotonina este hormonul fericirii. De asemenea spirulina are o concentratie de proteine de 3 ori mai mare decat carnea, si contine toti aminoacizii esentiali. Mai contine si o importanta cantitate de vitamine, minerale si acizi grasi. Proprietatile sale se datoreaza compozitiei particulare.

Efecte Spirulina

Numeroasele efecte ale unei cure cu spirulina asupra organismului sunt dovedite si sustinute stiintific

Spirulina se utilzeaza ca si supliment naturist in cure de detoxifiere a organismului, pentru cresterea puterii de concentrare si stimularea sistemului imunitar. Antioxidantii (se recomanda si resveratrol – cel mai puternic antioxidant) continuti de spirulina incetinesc imbatranirea organismului si impiedica agravarea bolilor.

Proprietati Spirulina

– spirulina scade apetitul si se utilizeaza ca adjuvant in curele de slabire, fiind recomandata in obezitate;

– ajuta la recuperarea unui bolnav in perioada de covalescenta si/sau anemic;

– spirulina are un efect hipocolesterolemiant (scade colesterolul) si hipotensiv (normalizeaza tensiunea arteriala marita) fiind utilizata si in preventia bolilor cardiovasculare;

spirulina– creste tonusul fizic necesar activitatilor fizice sustinute si performantelor sportive;

– stimuleaza sistemul imunitar si sustine organismul pe parcursul unei perioade de covalescenta (recuperare) a unei boli;

– intareste organismul pentru a face fata unor boli cronice ca hepatite cronice, diabet, gastrite sau ulcere gastro-duodenale.

–  spirulina sustine sistemul nervos in perioade de maxima concentrare, dar si pentru a depasi perioade de depresie sau anxietate.

Comanda de aici: Spirulina 750mg – 100 de tablete

 


Un comentariu

  1. buna ziua va rog sa mi spuneti daca faca o cura de detoxifiere cu colon help pot lua in acelasi timp si spirulina plus chlorela nu poate fi daunator ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie