Colon Help – pret, proprietati, administrare

Colon help se bazeaza pe continutul sau de fibre vegetale solubile, insolubile care la contactul cu apa se umfla si grabeste eliminarea resturilor alimentare si toxinelor de pe colon . De asemenea contine acizi omega3 si va ofera toate beneficiile acestora .

Cand este indicat suplimentul colon help:

Colon help este indicat in toate problemele de colon, in special in constipatie dar si in diaree. Daca suferiti de balonari, parazitoze, crampe, gastrite, reflux gastric,boli de colon ca si: colon iritabil, colite, fisuri anale si hemorozi, produsul colon help grabeste vindecarea si amelioreaza vizibil simptomatologia.

Acest produs este de asemenea recomandat persoanelor care vor sa slabeasca pentru a scadea absorbtia alimentelor digerate si persoanelor cu diabet zaharat deaoarece scazand absorbtia glucozei  la nivel intestinal poate normaliza glicemia.

Datorita continutului bogat in omega 3 contribuie la scaderea colesterolului si protejeaza inima impotriva riscului cardiovascular, si creierul impotriva imbatranirii si depresiei.

Cum se administreaza Colon help?

Produsul se introduce in alimentatie amestecat cu iaurt, sau cu compot sau chiar apa simpla.

O cura de detoxifiere dureaza 3 luni, si linistindu-va colonul si eliminand toxinele, intreaga stare de sanantate a dumneavoastra se va ameliora.

Fibrele din seminte de in si psyllium grabesc evacuarea toxinelor , scad absorbtia lor dar si alipidelor si zaharurilor. Pentru persoanele cu constipatie, cu diabet, dislipidemie sau care doresc sa slabeasca este deci un ajutor pretios. De asemenea prin prevenirea constipatiei se previne aparitia hemoroizilor si/sau a fisurilor anale.

Pret: O cutie  costa aproximativ 130 de lei, depinde bineinteles si de locul de unde cumparati. Trebuie sa nu uitati ca o cura  de detoxifiere a colonului trebuie sa dureze minm 3 luni.


4 comentarii

  1. […] Daca observati mucus in scaun poate sa fie un simptom dat de laxative sau simptom de colita mucoasa, dizenterie sau rectocolita ulcerohemoragica. Tot in Rectocolita UlceroHemoragica, dizenterie sau abcese pe colon apare si puroi in scaun. Alternanta dintre constipatie si diaree reprezinta un colon iritabil.Aceasta problema cu scaunul se poate rezolva prin alimentatie. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie