Sofranul – afrodisiac istoric, sedativ, remediu naturist pentru colicile renale, anticancerigen eficient si regenerator al ranilor de col uterin

Sofranul este cunoscut cu efect afrodisiac de peste 2500 de ani inca din scrierile chineze. Stimulent sexual afrodisiac, sofranul este un adevarat hormon vegetal cu care se pot trata tulburarile de ritm sexual.

Tonic cardiac, este totodata un sedativ bun pentru dureri chiar cele din colica renala. Este folosit cu succes ca sedativ si un remediu naturist care usureaza totodata digestia de catre arabi. Recent s-au studiat proprietatile sale antioxidante si anticancerigene, datorate substantei active curcumina. Si-a dovedit eficienta ca tratament naturist pentru cancerul de san, stomac, cancerul de uter.

Se cunosc de asemenea proprietatile de regenerare a pielii dupa rani si arsuri. Sofranul vindeca spectaculos ranile superficiale dar si ranile interne cum sunt cele de col uterin. Pentru acestea din urma se recomanda tinctura de sofran. Aceeasi tinctura de sofran vindeca eficient artrita.

Se poate consuma ca si ceai dupa urmatoarea reteta: -o lingurita de sofran la 8 cani de apa se fierbe iar la sfarsit 4 pliculete de ceai negru. Se consuma zilnic cate o cana.

    Infuzia de sofran are in special un rol de usurare a digestiei si este un remediu naturist bun pentru balonare si constipatie. Reteta infuzie de sofran: – o jumatate de lingurita de sofran intr-un pahar cu apa fiarta. Dupa ce s-a racit se bea ½ cana dupa prans si ½ cana dupa cina.

Important: Este toxic intr-o cantitatea de mai mult de 2 gr. pe zi. Gravidele trebuie sa il evite deoarece poate provoca avortul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie