10 trucuri simple ca sa inlaturi stresul

1. Tehnica trenuluipentru a inlatura stresul. Ochii prea obositi au nevoie de o relaxare inedita, inchide-ti ochii si imaginati-va ca sunteti intr-un tren si va delectati cu peisajell in miscare vazute pe geamul trenului.

2. Pentru picioare. In talpa sunt 72 000 de terminatii nervoase care se interconecteaza cu caile de reglare ala organelor interne. O baie calda pentru picioare cu saruri marine si un masaj stimuland, va va usura si reconforta picioarele dumneavoastra.

3.  Sauna improvizata. In propriul tau camin poti sa faci o sauna inedita si utila. Intr-un litru de apa calda pune trei linguri de sare si umzeste bine un tricou in aceasta apa. Imbraca tricoul si stai sub palapuma la caldura timp de 15 minute dupa care e recomandat un dus cald.

4. Infuzie pentru ten. Pentru o piele a fetei curata si luminoasa iti recomandam o o infuzie de apa fierbinte cu cateva piacaturi de ulei de trandafiri.

5. Fa yoga simplu, oriunde si oricand. Apasa o nara si respira puternic pe cealalta timp de doua minute, apoi aplica procedura la cealalta nara.

6. Pentru insomni, baia calda cu esenta de vanilie in apa linisteste si rezolva problemele.

7. Verdele alunga tendintele depresive. Admira verdele unei plante chiar si de apartament pret de cateva minute.

8. Stresul poate agrava palpitatiile sau arsurile la stomac. pentru a inlatura aceste simptome cauzate de stres iti recomandam un mix din 10 linguri de ananas (suc), 8 linguri de afine- suc, si 10 linguri de suc de coacaze.

9. Presopunctura eficace pentru durerile de cap. Maseaza-ti si apasa cu ulei de jojoba si apasa punctul dintre sprancene ca remediu util pentru a alibera tensiunea specifica durerilor de cap.

10. Sanatatea ochilor cand lucrezi la calculator poate fi protejata prin pauze de cateva minute in care sa iti arunci privirea in departare si sa clipesti des fara a te concentra la detaliile pe care le vezi.


6 comentarii

  1. de un an ma doare in piept obosesc cind fac efort am facut ecg eco analize de 2 ori am fost si la urgente si la privat singe plamin ficat toate ok intru in panicafoarte repede mie frica sa ma culc ma gindesc ca in orice clipa pot face infart 3 medici au spus ca nu am nimic la inima am 36 ani de curind ma inteapa toate articulatiile degete coate uumerigenunchi calciie tibie sold nu stiu ce sa mai fac aau spus ca prob e ceva reumatic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie