Cum sa invingi impotenta masculina

Impotenta masculina se defineste ca incapacitatea de a sustine o erectie cu scopul efectuarii unui act sexual.

Cauze de impotenta:

Diabetul in timp poate da impotenta, dar disfunctia erectila poate sa fie si un prim semn de diabet. De asemenea impotenta poate sa apara in uram operatie de adenom de prostata, in scleroza multipla, hipertensiunea arteriala, scaderea hormonilor masculini (testosteron). De asemenea o serie de boli ale testiculelor pot detremina aparitia impotentei la barbati , dar exista si medicamente la care apare ca efect advers.

Sfaturi utile in caz de impotenta:

  •  E nevoie de timp. Pe masura ce imbatrniti creste timpul necesar obtinerii unei erectii. Daca la 20 de ani o erectie apare in secunde, la 30-40 de ani in minute, timpul intre 2 erectii succesive poate fi conditionat la zile pentru barbatii trecuti de 60 de ani.
  • Consumul de cocaina, marijuana, opiacee, heroina, morfina, amfetamine si barbiturice poate fi de asemenea o cauza
  • Palmierul pitic. Este un remediu naturist care poate fi cumparat din magazinele naturiste. Este necesara o cura de 2-3 saptamani, iar prin cipalaul rol al palmierului pitic este de ainlatura stresul care sta la baza disfunctiei hormonale si deci erectile.
  • Ghimbirul, ginko biloba si ardeiul iute au rol de a ameliora ciculatia peniana. Impotenta poate sa apara printr-o insuficienta a circulatiei periferice similare cu sindromul mainilor sau piciorelor reci. De asemenea o scadere a unui eventual colesterol marit amelioreaza circulatia per ansamblu, inckusiv cea peniana.
  • Jumatate din barbatii cu impotenta sunt fumatori. Fumatul afecteaza grav circulatia sangelui, deci inclusiv cea a sangelui penian care asigura erectia.
  • Sistemul nervos asigura sustinerea erectiei si performanta sexuala. Un sitem nervos inhibat poate cauza impotenta. Iata ce deprima sistemul nervos si deci de ce trebuie sa va feriti daca doriti performante sexuala: Consumul de alcool, cocaina, marijuana, opiacee, heroina, morfina, amfetamine si barbiturice.
  • Durerea este inamicul erectiei. Atata timp cat corpul are o suferinta, chiar daca nu ii constientizati nivelul real, nu vor aparea erectii acestea fiind inhibate de mediatorii sistemului nervos.
  • Relaxati-va pentru redirectionarea sangelui de catre careier acolo unde apare noua nevoie: in penis.
  • Nu uitati de excitanti sexuali: vizuali, olofactivi dar si tactili foarte importanti pentru barbati.
  • Nu lasati un episod de impotenta sa devina o tragedie, discutand cu partenerii deprea ceasta si cautand impreuna cauza si rezolavarea nu transformati impotenta intr-o chestiune de durata. cel mai grasit lucru este sa transformati discutia despre problemel duimneavoastra erectile intr-un tabu sau subiect rusinos. Lasati-va ajutat. Solutii exista

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incarca imagini cu analize, ECG, Ecografie